BabyBjörn One Air draagzak bundel marineblauw, Marineblauw
 • Sale
 • -25%

  BabyBjörnOne Air draagzak bundel marineblauw

  199.-149.-je bespaart 50.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  BabyBjörn One Air draagzak bundel marineblauw

  Met de BabyBjörn One Air Draagzak kun je je kindje dragen in 4 verschillende posities. Voor pasgeboren kindjes gebruik je de draagzak als buikdrager en plaats je je kindje met het gezicht naar jou toe op de hoogte dat je je een kus op het hoofd van je kindje zou kunnen geven. Je gebruikt voor kindjes tot 4,5 kg altijd de beenriempjes om de beenopeningen te verkleinen. Grotere kindjes kun je op een lagere hoogte dragen of vanaf ± 5 maanden met het rugje naar je toe. Daarnaast is de BabyBjörn One Air Draagzak ook te gebruiken als rugdrager.

  Goede zithouding
  Met de BabyBjörn One Air Draagzak wordt je kindje op de juiste wijze ondersteund. Je kindje zit met gespreide beentjes waarbij de knieën wat hoger zitten dan de billen. Deze ‘kikkerhouding’ is de meest ideale houding voor kinderen.

  Comfortabel dragen
  Door de verstelbare en goed gevoerde schouderbanden en riemen is het eenvoudiger om je kindje te dragen. De BabyBjörn One Air Draagzak is zo ontworpen dat deze het gewicht van je kindje goed verdeeld en dankzij de heupriem voelt je kindje een stuk minder zwaar.

  Gebruiksgemak
  De BabyBjörn One Air Draagzak is zo ontworpen dat je in een simpele beweging kunt wisselen van buik- naar rugdrager. Is er een vlek in de draagzak gekomen? Geen probleem. Je kunt de draagzak apart wassen op 40°C.
  lees meer

  Specificaties