Voedingsaccessoires

Kinderbestek

Bestek dat speciaal gemaakt is voor kinderhandjes en -mondjes. Erg handig want met kinderbestek laat je je kids op een leuke manier oefenen om 'netjes' te eten. Het kinderbestek is meestal van ...

31 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kinderbestek

Jong geleerd, is oud gedaan!

Kleine hapjes, vallende vorkjes, en snoetjes die helemaal onder zitten. Zelf leren eten met bestek is een hele uitdaging voor kleintjes. Ook al kunnen ze er een lekkere kliederboel van maken, het is heel goed voor de dreumes en peuter om zelf te eten. Vanaf 11 maanden vertonen baby’s de eerste aandrang om zelf te leren eten. Negen van de tien keer bereikt het hapje eten het mondje van het kindje niet, maar het is heel goed voor de ontwikkeling. Hierbij is het van belang dat je jouw kindje een beetje helpt met goed bestek. Goed bestek dat tegen een stootje kan. Tijdens het proces van leren eten zitten deze kleintjes niet stil en valt het bestek regelmatig. Geen enkel probleem, het kinderbestek in het wehkamp assortiment gaat niet zomaar kapot. Om te voorkomen dat het bestek uit de handjes valt zijn verschillende bestekken uitgerust met een anti-slip handvat met easy grip.

Lepel, Vork en Mes

Om de kleintjes tijdens deze ontwikkeling nog een beetje meer te helpen, is het van belang om bestek te kopen afgestemd op de leeftijd en behoefte van jouw kind. Heb je een kindje van zes maanden of ouder? Dan biedt wehkamp voldoende keuze passend bij de leeftijd. Voor een kindje vanaf achttien maanden of ouder kan een volledig bestekset erg goed gebruikt worden. Een volledig bestek set bestaat uit een vork, lepel en mes. De volledige besteksets zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals kunststof, metaal en chroomstaal.

Origineel Kraamcadeau

Een origineel cadeau gezocht als kraamcadeau? Wehkamp biedt verschillende varianten met verschillende printjes, figuurtjes en materialen. De verschillende kinderbestekken kunnen heel mooi dienen als geschenk. Bestel jouw kinderbestek voor 23:59 en je ontvangt vaak het de volgende dag al in huis. Ben je lekker op tijd met uitzoeken van jou cadeau en dient het later toch retour gestuurd te worden? Geen enkel probleem, retourneren is gratis.