verzorging

Wasmiddelen voor baby's

Een baby levert je bergen was op. Dus kun je maar beter nooit zonder wasmiddel komen te zitten. Bestel je wasmiddelen en wasverzachters van Neutral en Robijn makkelijk en snel bij wehkamp. Hoef je er niet mee te sjouwen en heb je het morgen al in huis. Zijn al die slabbetjes, rompertjes en hydrofiele luiers in no time weer mooi schoon.

37 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Wasmiddelen

Een van de producten die onmisbaar is wanneer je een baby hebt, is wasmiddel. Met de Robijn wasmiddellijn met Zwitsal geur kun je genieten van de heerlijke geur en wordt het wassen een beetje minder vervelend. Gebruik voor de optimale geur van Zwitsal het wasmiddel en de wasverzachter van Robijn met Zwitsal geur. Vind je het belangrijk dat het wasmiddel parfumvrij is? Kies dan voor de Neutral Parfum vrij producten. Deze producten bevatten 0% parfum en 0% kleurstof wat ideaal is voor de gevoelige (baby-)huid.

Waar moet je op letten?

Voor baby’s is het belangrijk dat de was zorgvuldig wordt gedaan. Een baby heeft namelijk een kwetsbare huid en kan door verkeerd wasmiddel al geïrriteerd worden. Let daarom goed op welk wasmiddel je koopt. Zo kun je een wasmiddel gebruiken dat speciaal is ontwikkeld voor baby’s of een wasmiddel dat geschikt is voor de gevoelige huid (pH-huidneutraal). Ook al ruikt wasverzachter erg lekker, voor de was van je baby is dit niet geschikt. In wasverzachter zit vaak geur- en kleurstoffen die de huid van je baby irriteren.

Een goede voorbereiding voor de komst van de kleine is belangrijk, met je babyuitzetlijst kom je natuurlijk al een heel eind. Maar wat je niet moet vergeten, is dat je de babykleertjes voor gebruik moet wassen. Dit is omdat in babykleertjes stoffen kunnen zitten die de huid van je (pasgeboren) baby kunnen irriteren. Het beste kun je de kleertjes 3 weken voor de uitgerekende datum uitwassen, zodat je alles voor de bevalling klaar hebt.