verzorging

Clearblue

Het starten van een gezin is een spannend vooruitzicht voor ieder koppel. De ovulatie- en zwangerschapstesten van Clearblue helpen je hierbij. Met de ovulatietesten van Clearblue weet jij wanneer jouw vruchtbare dagen zijn, op deze dagen heb je de meeste kans om zwanger te raken!

Clearblue zwangerschapstesten

Er zijn verschillende manieren om erachter te komen wanneer de ovulatie plaatsvindt. Zo kun je af gaan op de lichaamstemperatuur. De nauwkeurigheid hier van is maar 57% en kan worden beïnvloed door o.a. ziekte en slaapstoornissen. Daarnaast kun je gebruik maken van de kalendermethode. Deze methode is gebaseerd op regelmatige cycli, terwijl de cycli van nature variëren. Zo is met de kalendermethode ook in maar 33% van de gevallen correct. De nauwkeurigste methode is de ovulatietest. De ovulatietest detecteert de LH-piek met een nauwkeurigheid van 99% en voorspelt daarom heel nauwkeurig wanneer de ovulatie plaatsvindt.

Ovulatietesten van Clearblue

De ovulatietesten van Clearblue zijn gemakkelijk in gebruik, je kunt jezelf op 2 momenten testen. Je kunt de test 3 seconden in de urinestraal houden met het absorberende uiteinde naar beneden gericht, of je vangt de urine op en houdt vervolgens het absorberende uiteinde naar beneden gericht in de urine voor 15 seconden.

Zwangerschapstesten van Clearblue

Er zijn verschillende soorten zwangerschapstesten van Clearblue. Zo kun jij kiezen welke het beste bij jou past. Zo heb je zwangerschapstesten waarbij je ook kunt zien voor hoelang je al zwanger bent, maar je kunt ook kiezen voor een test waarbij de uitslag met woorden wordt weergegeven of juist met + (zwanger) of – (niet zwanger). Maar ook de vorm van de zwangerschapstesten van Clearblue verschilt, zo heb je testen die een brede punt en ergonomische handgreep hebben zodat je nog eenvoudiger de test kan afnemen.

Clearblue bestellen bij wehkamp

Je kunt de zwangerschaps- of ovulatietesten gemakkelijk online bestellen. Bijbehorende voordelen: gemakkelijk, discreet en snel bij je thuisbezorgd! Je kunt er voor kiezen om 1 test te bestellen, maar je zou voor de zekerheid ook meerdere tests kunnen bestellen. De testen van Clearblue zijn ontzettend nauwkeurig, maar wellicht heb je er meerdere nodig. Voor bijvoorbeeld in de toekomst, of wanneer het zwanger raken nog niet direct lukt.Het is raadzaam om bij twijfel altijd een bezoek aan de huisarts te brengen.