positiekleding

Supermom

Je wilt natuurlijk niet alleen een supermom zijn, je wilt er ook zo uitzien! Met de positiekleding van Supermom komt dat wel goed. Elke dag een andere outfit? Geen probleem! Supermom heeft jurken, tru ...

68 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Supermom

Supermom staat voor comfortabele én trendy positiekleding. Supermom biedt een ruim assortiment positiemode zodat jij je complete outfit kan samenstellen. Dankzij de handige details en de fijne fits zitten de items perfect van maand één tot en met negen. Van een hippe zwangerschapsjeans tot een zwangerschapsshirt met stoere teksten en prints, de positiekleding van Supermom is helemaal on trend. Supermom weet wat zwangere vrouwen willen en gebruiken die informatie in de kledingontwerpen.

Speciaal voor jou veranderende lichaam!

Supermom zorgt voor positiemode die rekening houdt met jou veranderende lichaam, zodat jij gewoon je eigen maat kan kiezen! De positiebroeken zijn voorzien van een verstelbare taille en comfortabele fit. Zo zitten de broeken heerlijk tijdens je zwangerschap, maar ook in de periode daarna! Supermom zwangerschapskleding is verkrijgbaar in de maten xs t/m xxl. Iedereen kan dus passende zwangerschapsmode vinden! De collectie van Supermom bestaat uit zwangerschaps-: jurken, tops, truien, rokken, blouses en jeans. Maak jou keuze uit de collectie van Supermom!