positiekleding

Queen Mum

Je bent zwanger. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je ineens al je gevoel voor stijl en mode naast je neerlegt. Integendeel, juist als je zwanger bent, wil je je stijlvol en up-to-date blijven kled ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Queen Mum

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Met Queen Mum zal je er stralend blijven uitzien. Wij bieden stijlvolle, tijdloze en kwalitatieve zwangerschapskleding die past bij jouw bewuste levensstijl. Hip en helemaal van nu voor de jonge vrouw, gemaakt van de mooiste kwaliteit en ontworpen voor jouw veranderende lichaam. Queen Mum is een hip en fashionable positiemerk voor jonge en aanstaande moeders en kenmerkt zich door het gebruik van hoge kwaliteit en zeer comfortabele materialen, aandacht voor een perfecte pasvorm.

Gevarieerde zwangerschapsmode

Queen Mum heeft een eigentijdse en gevarieerde zwangerschapscollectie: mooie denims, classy en draagbare office outfits, prachtige jurkjes, tuniekjes en diverse basics. Voor alle momenten tijdens de zwangerschapsperiode heeft Queen Mum de perfecte look. Queen Mum hecht veel waarde aan comfort omdat jij dat ook doet. Queen Mum heeft de perfecte pasvorm voor jou, zonder de trends uit het ook te verliezen. Kies daarom uit comfortabele collectie van Queen Mum!