positiekleding

Positiekleding basics

Tijdens je zwangerschap zijn basics onmisbaar in je garderobe. Deze comfortabele zwangerschapsmode-items groeien mee met jouw lichaam en zijn overal mee te combineren: of je het nu casual draagt met e ...

161 resultatensorteren op
aanbevolen

Zwangerschapsbasics

Zwangerschapsbasics zijn ideaal en een échte musthave voor iedere zwangere vrouw! Je kunt ze overal bij dragen. Basics saai? Nee hoor! Combineer basics met opvallende prints of houd je outfit lekker basic voor thuis! De zwangerschapsbasics zijn comfortabel en groeien mee met jouw lichaam.

Panty's & Leggings

Naarmate de weken van je zwangerschap vorderen kan het zijn dat je geen zin meer hebt in strakke kleding, maar meer behoefte hebt aan comfortabele kleding. Je kiest liever voor een panty of een legging met een jurkje. Wehkamp heeft zowel zwangerschapspanty'sals zwangerschapsleggings van merken zoals Noppies, LOVE2WAIT en whkmp's own, de ideale basics om te dragen onder een mooie zwangerschapsjurk. Vaak bevat een zwangerschapspanty een comfortable brede boord en biedt een optimale pasvorm zonder dat je panty te strak zit. Zwangerschapsleggings zijn voorzien van een elastische tailleband zodat deze meegroeit met jouw groeiende buik.

T-shirts & Jeans

Een basic t-shirt kan in jouw zwangerschapsgarderobe natuurlijk niet ontbreken. Een wit of zwart t-shirt is een basic die niet mag missen. Of kies je liever voor t-shirts met een strepen of stippen? Wehkamp heeft het allemaal. De t-shirts hebben vaak extra ruimte bij het buikgedeelte. Ook hebben we zwangerschaps t-shirts die voorzien zijn van een ondertop waardoor jij makkelijk voeding kan geven! Een jeans die je droeg voor de zwangerschap is een van de eerste kledingstukken welke niet meer comfortabel zit. Onze zwangerschapsjeans zijn vaak voorzien van een verstelbare of jersey buikband zodat de jeans de hele zwangerschap te dragen is.