positiekleding
logo

MAMALICIOUS

Wie zei dat positiemode niet hip kan zijn? Met het Deense positiemodemerk MAMALICIOUS kun je er tijdens je zwangerschap net zo mooi en trendy uit blijven zien als daarvoor. Dankzij de perfecte pasvorm ...

226 resultatensorteren op
nieuwste collectie

MAMALICIOUS

MAMALICIOUS kleedt toekomstige mama’s én vrouwen die net mama zijn geworden. MAMALICIOUS moedigt vrouwen aan er net zo hip en trendy uit te zien tijdens hun zwangerschap. MAMALICIOUS weet dat zwangere vrouwen behoefte hebben aan stijlvolle en comfortabele kledingstukken, daarom biedt MAMALICIOUS een fashionable en comfortabele collectie, voor elke gelegenheid en elke stijl. MAMALICIOUS wil de zwangere vrouw laten stralen en op haar best laten zijn, en dat voor een betaalbare prijs. Zowel zwangere vrouwen als vrouwen die borstvoeding geven moeten moeiteloos kunnen bewegen in elke situatie.

Comfortabele en trendy positiemode

De positiemode van MAMALICIOUS is geschikt voor elke gelegenheid, of je nu naar de sportschool gaat of wilt relaxen op de bank. Niet alleen tijdens de zwangerschap maar zeker ook daarna. MAMALICIOUS zwangerschapskleding bestaat uit een goede pasvorm met prachtige prints en vrouwelijke details. De positiekleding van MAMALICIOUS laat zien dat jij er tijdens je zwangerschap prachtig en trendy uit kan zien! Daar naast is de zwangerschapskleding comfortabel en praktisch. Zo kan jij er naast stralend ook trendy uit blijven zien tijdens je zwangerschap! Maak je keuze uit de ruime MAMALICIOUS positiemode collectie. Ga jij voor een jurk of een comfortabele broek? Wat je ook kies met de zwangerschapskleding van MAMALICIOUS ben jij altijd gekleed volgens de laatste trends.