positiekleding

LOVE2WAIT

LOVE2WAIT is hét zwangerschapsmerk voor de moderne en zwangere vrouw. De collecties zijn altijd overeenkomstig de laatste mode trends en de artikelen zijn veelal voorzien van mooie details zoals strik ...

68 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Love2wait

Love2wait is een merk voor de moderne & hippe zwangere vrouw. Love2wait is in 2010 opgericht door Wendy Walet. Love2wait streeft er naar dat zwangere vrouwen hun identiteit niet hoeven te veranderen met saaie zwangerschapskleding. Love2wait biedt net zulke trendy positiemode als jou reguliere kleding. De positiekleding van Love2wait is volgens de laatste modetrends. Love2wait biedt zwangerschapskleding die het de moeite waard maakt om te wachten op jouw baby. De meerdere collecties per jaar zijn altijd afgewerkt met mooie details zoals strikjes, knopen, biesjes en kant. Iedere fashionista kan dus tijdens haar zwangerschap haar eigen stijl behouden en zichzelf zijn!

Zwangerschapsmode voor de fashionista

Love2wait biedt jou unieke zwangerschapsmode. Naast deze unieke items heeft Love2wait ook over een brede basiscollectie gericht op comfort. Deze basis positiemode bestaat uit verschillende jeans, (voedings)tops- en jurken en échte musthaves voor als jij je zakelijk wilt kleden. De positiekleding van Love2wait is verkrijgbaar in de maten XS-XL. Zo biedt Love2wait positiemode voor iedereen in elke maat. Maak je keuze uit de zwangerschapskledingstukken van Love2wait. Of je nou gaat voor een zakelijke zwangerschapsrok of een feestelijke positietop, Love2wait heeft zeker wat je zoekt!