Philips AVENT

Voeding voor je dreumes

Stapje voor stapje gaat je kindje meer eten. Het beste is om ze al vroeg met verschillende smaken kennis te laten maken. Hoe gevarieerder ze nu eten, hoe meer ze later lusten. Met de juiste accessoire ...

Philips Avent voeding voor je dreumes

Philips Avent babyvoedingmakers

Met de Philips Avent stomer-blenders stoom je door naar een succesvolle overstap naar vast voedsel. Met de gezonde babyvoedingmakers maak je lekkere en voedzame babymaaltijden in simpele stappen: stomen, mixen en serveren. Weet je niet wat je moet maken? Je krijgt ook inspirerende recepten om je baby levenslang goede eetgewoonten aan te leren.

Philips Avent bewaarbakjes en bekers

Wanneer je moedermelk afkolft en wilt bewaren zijn de bewaarbekers van Philips Avent erg geschikt. Met de bewaarbekers kun je moedermelk efficiënt afkolven, bewaren en aan je baby geven. Steriliseer de bewaarbeker en gebruik hem opnieuw met de Philips Avent-borstkolf of -spenen. Daarnaast begrijpt Philips Avent ook dat je voeding voor je dreumes wilt bewaren. Hiervoor zijn de Philips Avent bewaarbakjes ontworpen voor de Philips Avent babyvoedingmakers. Moeiteloos opdelen, bewaren, ontdooien en verwarmen van voedzame babymaaltijden.