Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Baby Philips AVENT Philips AVENT verzorgingsproducten

Philips AVENT verzorgingsproducten

3 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
470_230_contentheader_avent_verzorgingsproducten_wk13

Omdat baby’s in het begin van hun leven hun eigen lichaamstemperatuur nog niet onder controle hebben, is het belangrijk om te weten of een badje precies warm genoeg is. Met het verzorgingssetje van Philips AVENT heb je alles bij de hand: een badthermometer, een gewone thermometer, een borstel en zelfs een nagelverzorgingsset.

Meer over Philips AVENT

Philips Avent verzorgingsproducten

Philips Avent thermometers

Weet altijd hoe het de temperatuur van je baby, van het babybad of babykamer is met de thermometers van Philips Avent. Je bent verzekerd van snelle en nauwkeurige metingen met de thermometers van Philips Avent. Daarnaast zijn de thermometers allemaal comfortabel en eenvoudig in gebruik en kan de babybad thermometer zelfs gebruikt worden als badspeeltje. Geef je baby de beste verzorging met de Philips Avent babyverzoringsset. Deze compacte set bevat een nauwkeurige en snelle digitale thermometer, neusaspirator met zacht uiteinde, vingertandenborstel, en nagel- en haarverzorginsset.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.