Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Baby Philips AVENT Philips AVENT drinkbekers

Philips AVENT drinkbekers

11 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
470_230_contentheader_avent_drinkbekers_wk13

Zelf kunnen drinken is een feest! De Natural-drinkbeker van Philips AVENT is perfect voor eigenwijze dreumesen en peuters die het allemaal zelf denken te kunnen. Door het unieke antilekventiel kan je kindje net zo drinken als papa en mama. Zonder te knoeien! Peuter blij, iedereen blij!

Meer over Philips AVENT

Philips Avent drinkbekers

Philips Avent drinkbekers voor peuters

Kleine baby's worden groot en gaan leren drinken zoals grote mensen. Met Philips Avent drinkbekers kan je kleintje zelf leren drinken. Begin met een oefenbeker welke gemakkelijke vast te houden is door de handvatten en een kleine overstap van de vertrouwde speen naar een zachte tuit. Ga vervolgens verder met de Philips Avent beker met drinktuit voor peuters vanaf 6 maanden. Met de gebogen tuit en lekvrij ventiel kan je kleintje gemakkelijk zijn/haar eerste slokjes nemen zonder te knoeien. Vanaf 9 maanden is de Philips Avent rietjesbeker geschikt om je kleintje nieuwe vaardigheden aan te laten leren. Het design helpt je baby zijn/haar mondspieren te oefenen en meer kracht in de mond te ontwikkelen. Alle drinkbekers van Philips Avent zijn lekvrij, makkelijk vast te houden en BPA-vrij.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.