Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Baby Philips AVENT Philips Avent borstvoeding

Philips Avent borstvoeding

13 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
470_230_contentheader_avent_borstvoeding_wk13

Van alle babyvoeding die er te krijgen is, is borstvoeding het gezondst. Daarom is het raadzaam om de eerste zes maanden alleen maar borstvoeding aan je kindje te geven. Met de borstcompressen, tepelbeschermers en kolfapparaten van Philips AVENT maak je het voor jezelf (en daarmee ook voor je baby) zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk.

Meer over Philips AVENT

Philips Avent borstvoeding

Philips Avent borstkolven

Philips Avent geeft je als ouder de mogelijkheid om je baby de best mogelijke start te geven. De Philips Avent hand- en elektrische borstkolven helpen je om meer moedermelk te kolven op een comfortabele manier, waar je ook bent. Philips Avent biedt verschillende oplossingen voor verschillende borstkolf behoeftes. Zoek je iets wat licht en draagbaar is? Philips Avent Comfort-handkolf past in je handtas en is handig voor moeders die af en toe willen kolven. Zoek je een borstkolf voor dagelijks gebruik thuis en op het werk? Dan zijn de Comfort enkele elektrische borstkolven handig voor je. Wil je juist zoveel mogelijk melk kolven in minder tijd? Gebruik van de Comfort dubbele elektrische borstkolf van Philips Avent.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.