Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Flessen

47 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
470_230_contentheader_avent_flesvoeding_wk13

De verschillende flesjes van Philips AVENT zorgen ervoor dat jouw kindje in een plezierige snelheid de juiste hoeveelheid voeding binnen krijgt. Dankzij de brede, borstvormige speen helpen ‘natuurlijke voedingsflessen’ ervoor om flesvoeding zo natuurlijk mogelijk te maken. Voor de baby, maar ook voor jou.

Meer over Philips AVENT

Philips Avent flessen en spenen

Natural en Classic+ babyflessen en spenen

Wanneer je baby een hongergevoel heeft staat Philips Avent voor je klaar met babyflessen waarvan klinisch bewezen is dat ze darmkrampjes en ongemak verminderen. Omdat iedere ouder anders is heeft Philips Avent flessen ontwikkeld om aan al je behoeftes te voldoen. Ben je van plan om borstvoeding te combineren met de fles? Dan zijn de Philips Avent Natural babyflessen en spenen geschikt voor je dankzij de brede, borstvormige spenen. Daarnaast biedt Philips Avent Classic+ babyflessen en spenen waarvan klinisch bewezen is dat het antikrampjessysteem met ventiel voorkomt dat lucht in het flesje in de buik van je baby komt.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.