Pampers

Pampers Pure Protection

Pampers Pure Protection luiers helpen de huid van je baby te beschermen - ze zijn gemaakt met hoogwaardig katoen, zachte plantaardige vezels, en andere zorgvuldig geselecteerde materialen. Ze bevatten ...

9 resultatensorteren op
aanbevolen

Pampers Pure Protection

Wil jij droogheid combineren met plantaardige, natuurlijke materialen? Pampers Pure Protection luiers bevatten 0% parfum, natuurrubber latex, chloorbleekmiddelen en lotion. Daarnaast bieden de luiers de vertrouwde 100% droogheid van Pampers.

Met plantaardige materialen

Pampers Pure Protection luiers helpen de huid van je baby te beschermen - ze zijn gemaakt met hoogwaardig katoen, zachte plantaardige vezels, en andere zorgvuldig geselecteerde materialen. Ze zijn ook dermatologisch getest voor je baby’s gevoelige huid. Je baby verdient een goede en huidvriendelijke verzorging. Daarom houden Pampers Pure Protection luiers je baby tot 12 uur lang droog. Bovendien zijn Pampers Pure Protection luiers gemaakt met 100% gecertificeerde duurzame energie en hun absorberende kern is samengesteld uit verantwoord verkregen cellulose.

Bewust vervaardigd

Pampers Pure Protection zijn op een bewuste manier vervaardigd, waarbij Pampers werkt aan het verkleinen van hun ecologische voetafdruk. Zo bevat de bovenlaag van de Pure Protection luier zachte plantaardige vezels die afkomstig zijn uit suikerriet en is het hoogwaardige katoen verantwoordelijk geteeld in de VS. Daarnaast zijn de verpakkingen 100% recyclebaar en zijn de dozen voor meer dan 33% gemaakt van recyclebare materialen. Bovendien zijn de luiers geproduceerd met 100% duurzame energie en belandt geen productie afval op de stortplaats.

Schattige prints en urine indicator

De luiers bevatten schattige prints en zijn voorzien van de handige Pampers urine-indicator. De urine indicator kleurt blauw wanneer de luier vocht opneemt. Op deze manier weet je snel wanneer je baby een schone luier nodig heeft. De Pure Protection luier van Pampers is op een bewuste wijze geproduceerd en daarnaast in alle gemakken voorzien voor jou als ouder én voor je kindje.

Gratis thuisbezorgd

De maat die je kindje nodig heeft, is gemakkelijk te bepalen door middel van het aantal kilo’s wat hij of zij weegt. Deze informatie staat bij elke verpakking Pampers Pure Protection luiers aangegeven. De Pampers Pure Protection luiers worden vanaf 20.- gratis bij je thuisbezorgd. Je hoeft niet meer de deur uit en zo houd je meer tijd over om te genieten, samen met je kindje.