Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Baby Pampers Pampers maandboxen combinaties

Pampers maandboxen combinaties

13 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
470-230-contenhearder-pampers-wk12

Een maand lang Pampers luiers én doekjes in huis! Dat is wel zo gemakkelijk. De Pampers combinatiepakketten bestaan uit een Pampers maandbox en Pampers billendoekjes die je een maand lang kunt gebruiken voor jouw kindje. En dat voor een goede prijs. Bezorgd waar en wanneer jij het wilt.

Pampers maandboxen combinaties

Zorgen dat je altijd de beste Pampers luiers in huis hebt? Kijk dan naar de maandverpakkingen van je favoriete lijnen in combinatie met de fijne Pampers babydoekjes. Wij hebben voor ieder kindje en moeder de beste combinatie luiers en doekjes in ons assortiment. Deze combinatie van je favoriete Pampers luiers en babydoekjes zorgt ervoor dat je verschoningsroutine helemaal compleet is.

Verschillende lijnen

De Pampers maandboxen combinaties zijn te verkrijgen in de bekende Pampers lijnen en maten. Kies voor een Pampers Premium Protection maandbox voor de beste bescherming met urine indicator, de Pampers Baby Dry maandbox voor langdurige droogheid of een Pampers Active Fit maandbox met luiers voor je actieve baby. Kies het soort Pampers babydoekjes waar je van houdt en je hebt direct alles in huis met de Pampers maandbox combinaties, zodat je baby de beste verzorging krijgt.

Altijd 20% korting

Op de Pampers maandboxen combinaties krijg je nu altijd 20% korting, zodat jij je voorraad Pampers luiers en Pampers babydoekjes voor een goede prijs in huis kunt halen. Het is niet meer nodig om een aanbieding af te wachten, want de Pampers maandboxen combinaties zijn bij ons nu altijd voordelig geprijsd.

Gratis thuisbezorgd

Kies de maat luiers die je baby nodig heeft en Pampers verpakt een maandbox combinatie luiers met doekjes voor je in een Pampers maandbox combinatie. De maat die je kindje nodig heeft, is gemakkelijk te bepalen door middel van het aantal kilo’s wat hij of zij weegt. Deze informatie staat bij elke Pampers maandbox aangegeven. Bepaal welk soort doekje het best bij de huid van je kindje past en zo bepaal je welke Pampers maandbox combinatie het meest geschikt is voor jou als kersverse moeder. De Pampers maandbox combinatie wordt gratis bij je thuisbezorgd. Je hoeft niet meer de deur uit en zo houd je meer tijd over om te genieten, samen met je kindje.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.