Pampers luiers

Pampers luiers - Babydeals

De Babydeals zijn begonnen! Profiteer vanaf maandag 10 februari t/m zondag 23 februari van de beste baby deals bij wehkamp. Scoor de mooiste items voor baby's van de leukste merken voor de beste p ...

38 resultatensorteren op
aanbevolen

Pampers

Wil je zorgen dat je kindje altijd van de beste kwaliteit luiers kan genieten? Dan kies je voor de luiers van Pampers. Pampers staat voor de beste kwaliteit en betrouwbaarheid die jij, je kindje kunt bieden. Pampers zorgt ervoor dat er altijd een lijn, maat en verpakking luiers is die precies voldoet aan je wensen.

Verschillende lijnen

De Pampers luiers zijn te verkrijgen in de bekende Pampers lijnen, maten en verpakkingen. Kies voor een Pampers Premium Protection met de beste bescherming voor je kindje en urine indicator, Pampers Baby Dry voor langdurige droogheid of Pampers Active Fit met luiers geschikt voor je actieve baby. Bekijk ook de Pampers babydoekjes in verschillende uitvoeringen, zodat de verzorging voor je kindje altijd optimaal is.

Gratis thuisbezorgd

De maat die je kindje nodig heeft, is gemakkelijk te bepalen door middel van het aantal kilo’s wat jouw kindje weegt. Deze informatie staat bij elk soort Pampers luiers aangegeven. De Pampers luiers worden vanaf 20.- gratis bij je thuisbezorgd. Je hoeft niet meer de deur uit en zo houd je meer tijd over om te genieten, samen met je kindje.