Pampers

Pampers babydoekjes

Vaste prik in iedere luiertas: Pampers babydoekjes. De Pampers babydoekjes zijn klinische bewezen mild, dermatologisch getest en zonder parfum. Het verschonen van je baby wordt hierdoor een van de lie ...

5 resultatensorteren op
aanbevolen

Pampers babydoekjes

Welke Pampers luiers je ook gebruikt, de Pampers babydoekjes horen bij ieders verschoningsroutine. Wij hebben het complete assortiment doekjes in huis. Alle Pampers babydoekjes zijn mild voor de huid van je kindje. De babydoekjes van Pampers zijn parfumvrij en dermatologisch getest.

Verschillende lijnen

De Pampers babydoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en verpakkingen. Ga voor een 18, 15 of 12 pack zodat je nooit meer zonder de allerbeste Pampers babydoekjes zit. Kies voor de Pampers Sensitive babydoekjes voor een gevoelige huid, New Baby Sensitive voor je pasgeboren kindje, de Fresh Clean babydoekjes met een vleugje aloë vera of de Pampers Natural Clean babydoekjes met een speciale lotion.

Gratis thuisbezorgd

De Pampers babydoekjes worden vanaf 20.- gratis bij je thuisbezorgd. Je hoeft niet meer de deur uit en zo houd je meer tijd over om te genieten, samen met je kindje. Laat je baby genieten van de beste verzorging met een van de verschillende Pampers babydoekjes.