Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Baby Pampers Pampers Baby Dry

Pampers Baby Dry

23 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
470-230-contenhearder-pampers-wk12

Pampers Baby-Dry-luiers verdelen het vocht gelijkmatig over drie absorberende banen, om het zo nog beter vast te houden. De absorberende toplaag voelt zo zacht als katoen en houdt tot wel twaalf uur lang het vocht ver verwijderd van je baby's billetjes. De flexibele zijkanten zorgen voor een comfortabele pasvorm met een geweldige bescherming tegen lekken.

Pampers Baby-Dry

Wil je zorgen dat je kindje altijd van de beste droogheid kan genieten? Dan kies je voor de luiers van Pampers Baby-Dry. De Pampers Baby-Dry luiers zorgen ervoor dat je baby tot wel 12 uur droog blijft zodat ze zonder zorgen kunnen spelen of genieten van hun nachtrust.

Met absorberende banen

De Pampers Baby-Dry luiers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en verpakkingen. Zo is er altijd een pakketje Pampers Baby-Dry luiers die precies bij je past. De absorberende banen in de Pampers Baby-Dry luiers zorgen ervoor dat het vocht goed opgenomen wordt. Daarnaast gaat de luier van je kindje nooit hangen doordat het vocht wordt verdeeld. Samen met de flexibele zijkanten zorgen de Pampers Baby-Dry luiers voor de beste bescherming zonder lekken.

Altijd 20% korting

Op de Pampers Baby-Dry maandboxen krijg je nu altijd 20% korting zodat jij je voorraad luiers voor een goede prijs in huis kunt halen. Het is niet meer nodig om een aanbieding af te wachten, want de Pampers Baby-Dry maandboxen zijn bij ons nu altijd voordelig geprijsd.

Gratis thuisbezorgd

De maat die je kindje nodig heeft, is gemakkelijk te bepalen door middel van het aantal kilo’s wat hij of zij weegt. Deze informatie staat bij elke verpakking Pampers Baby-Dry luiers aangegeven. De Pampers Baby-Dry luiers worden vanaf 20.- gratis bij je thuisbezorgd. Je hoeft niet meer de deur uit en zo houd je meer tijd over om te genieten, samen met je kindje. Met de Pampers Baby-Dry luiers kan je baby altijd zonder zorgen spelen of lekker slapen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.