Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Baby Pampers Pampers Baby-Dry Pants

Pampers Baby-Dry Pants

8 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
470-230-contenhearder-pampers-wk12

Pampers Baby-Dry Pants zijn makkelijk verwisselbare luierbroekjes voor beweeglijke baby's. Ook ontzettend handig tijdens de zindelijkheidstraining! Je kunt deze broekjes zelfs staand verwisselen dankzij de elastische en scheurbare zijkanten. Ze hebben microparels die tot wel 30 keer hun gewicht aan vocht vasthouden, een extra beschermlaagje en zijn volledig flexibel. Bovendien houden ze je baby tot 12 uur lang droog.

Pampers Baby-Dry Pants

Wil je zorgen dat je kindje altijd kan genieten van zijn bewegingsvrijheid? Dan kies je voor de luierbroekjes van Pampers Baby-Dry Pants. De Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes zorgen ervoor dat je baby tot wel 12 uur droog blijft zodat ze zonder zorgen kunnen spelen of genieten van hun nachtrust. De Baby-Dry Pants zijn gemakkelijk te verwisselen door de elastische en scheurbare zijkanten. De luierbroekjes geven de beweeglijkheid van een broekje met alle gemakken van een luier.

Met microparels

De Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en verpakkingen. Zo is er altijd een pakketje luierbroekjes die precies bij jouw kindje past. De microparels in de Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes dragen tot dertig keer hun gewicht in vocht en blijven met een extra beschermlaagje volledig flexibel.

Altijd 20% korting

Op de Pampers Baby-Dry Pants megaboxen en maandboxen krijg je nu altijd 20% korting, zodat jij je voorraad luiers voor een goede prijs in huis kunt halen. Het is niet meer nodig om een aanbieding af te wachten, want de Pampers Baby-Dry Pants megaboxen en maandboxen zijn bij ons nu altijd voordelig geprijsd.

Gratis thuisbezorgd

De maat die je kindje nodig heeft, is gemakkelijk te bepalen door middel van het aantal kilo’s wat hij of zij weegt. Deze informatie staat bij elke verpakking Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes aangegeven. Kies bijvoorbeeld Baby-Dry Pants in maat 3, 4 of 5. Ze zijn al vanaf 18 maanden te gebruiken. De luierbroekjes worden vanaf 20.- gratis bij je thuisbezorgd. Je hoeft niet meer de deur uit en zo houd je meer tijd over om te genieten, samen met je kindje. Met de Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes kan je baby altijd spelen op de meest makkelijke manier.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.