Pampers

Pampers Baby-Dry Pants

Pampers Baby-Dry Pants zijn makkelijk verwisselbare luierbroekjes voor beweeglijke baby's. Ook ontzettend handig tijdens de zindelijkheidstraining! Je kunt deze broekjes zelfs staand verwisselen d ...

7 resultatensorteren op
aanbevolen

Pampers Baby-Dry Pants

Wil je zorgen dat je kindje altijd kan genieten van zijn bewegingsvrijheid? Dan kies je voor de luierbroekjes van Pampers Baby-Dry Pants. De Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes zorgen ervoor dat je baby tot wel 12 uur droog blijft zodat ze zonder zorgen kunnen spelen of genieten van hun nachtrust. De Baby-Dry Pants zijn gemakkelijk te verwisselen door de elastische en scheurbare zijkanten. De luierbroekjes geven de beweeglijkheid van een broekje met alle gemakken van een luier.

Met microparels

De Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en verpakkingen. Zo is er altijd een pakketje luierbroekjes die precies bij jouw kindje past. De microparels in de Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes dragen tot dertig keer hun gewicht in vocht en blijven met een extra beschermlaagje volledig flexibel.

Gratis thuisbezorgd

De maat die je kindje nodig heeft, is gemakkelijk te bepalen door middel van het aantal kilo’s wat hij of zij weegt. Deze informatie staat bij elke verpakking Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes aangegeven. Kies bijvoorbeeld Baby-Dry Pants in maat 3, 4 of 5. Ze zijn al vanaf 18 maanden te gebruiken. De luierbroekjes worden vanaf 20.- gratis bij je thuisbezorgd. Je hoeft niet meer de deur uit en zo houd je meer tijd over om te genieten, samen met je kindje. Met de Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes kan je baby altijd spelen op de meest makkelijke manier.