Pampers

Pampers altijd 20% korting

Met Pampers: altijd 20% korting kunnen jij en je kindje altijd genieten van de beste luier aanbiedingen. Ontdek de scherpe prijzen van de beste Pampers luiers maandboxen en combinaties met babydoekjes. Wacht niet langer, ontdek ons aanbod van Pampers: altijd 20% korting en zorg dat je altijd een voorraad van de beste luiers in huis hebt.

sorteren

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!
  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Pampers: altijd 20% korting

Geniet nu altijd van je favoriete Pampers luiers met Pampers: altijd 20% korting. Op alle Pampers maandboxen, Pampers maandboxen combinaties en Pampers babydoekjes krijg je nu altijd 20% korting. Dit betekent dat je niet meer hoeft te wachten op een goede aanbieding, maar dat jij je voorraad Pampers altijd voor een goede prijs met 20 % korting in huis kunt halen.

Verschillende lijnen

De Pampers: altijd 20% korting maandboxen en combinaties zijn te verkrijgen in de bekende Pampers lijnen en maten. Kies voor een Pampers Premium Protection maandbox voor de beste bescherming met urine indicator, de Pampers Baby Dry maandbox voor langdurige droogheid of een Pampers Active Fit maandbox met luiers voor je actieve baby. Kies het soort Pampers babydoekjes waar je van houdt en je hebt direct alles in huis om je baby van de beste verzorging te voorzien.

Gratis thuisbezorgd

Kies de maat luiers die je baby nodig heeft en Pampers zorgt ervoor de artikelen met altijd 20% korting gratis bij je worden thuisbezorgd. De maat Pampers kies je gemakkelijk door te kijken naar het aantal kilo’s wat je kindje weegt. De informatie staat bij elk pakketje Pampers aangegeven. Bepaal welke doekjes het best bij de huid van je kindje passen, zodat je deze ook altijd met 20% korting in huis hebt. Je hoeft nu niet meer de deur uit om te genieten van de beste Pampers aanbiedingen en dus houd je meer tijd over om te genieten, samen met je kindje.