Pampers

Pampers Active Fit

Pampers Active Fit-luiers hebben een uitstekende pasvorm en houden je kleintje helemaal droog. De drie absorberende banen verdelen het vocht gelijkmatig over de luier. Geen hangluiers dus! Microparels ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Pampers Active Fit

Wil je zorgen dat je actieve kindje altijd van de beste kwaliteit luiers kan genieten? Dan kies je voor de luiers van Pampers Active Fit. Deze luiers zijn geschikt voor de beweeglijke baby door de uitstekende pasvorm, die comfortabel aansluit rond het buikje, billetjes en beentjes van je kindje.

Met microparels

De Pampers Active Fit luiers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en verpakkingen. Zo is er altijd een pakketje luiers die precies bij je past. De microparels in de Pampers Active Fit luiers zorgen er voor dat het vocht goed opgenomen wordt en de luier van je kindje nooit gaat hangen.

Altijd 20% korting

Op de Pampers Active Fit maandboxen krijg je nu altijd 20% korting, zodat jij je voorraad luiers voor een goede prijs in huis kunt halen. Het is niet meer nodig om een aanbieding af te wachten, want de Pampers Active Fit maandboxen zijn bij ons nu altijd voordelig geprijsd.

Gratis thuisbezorgd

De maat die je kindje nodig heeft is gemakkelijk te bepalen door middel van het aantal kilo’s wat hij of zij weegt. Deze informatie staat bij elke verpakking Pampers Active Fit luiers aangegeven. Kies bijvoorbeeld Pampers Active Fit maat 3, maat 4 of maat 5. De luiers worden vanaf 20.- gratis bij je thuisbezorgd. Je hoeft niet meer de deur uit en zo houd je meer tijd over om te genieten, samen met je kindje. Met de Pampers Active Fit luiers kan je baby altijd gerust op ontdekkingstocht.