Noppies

Noppies positiemode

Noppies is een van de meest toonaangevende merken voor aanstaande moeders. Noppies positiemode gebruikt namelijk zachte, elastische materialen in haar slimme ontwerpen. Het is belangrijk dat je kledin ...

156 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies positiekleding

Tijdens je zwangerschap komt er een moment waarop je eigen kleding minder lekker gaat zitten en het tijd wordt voor zwangerschapskleding. Noppies ontwerpt positiekleding die passen bij de trends van het seizoen. Zo kun je het gemak van positiekleding ervaring zonder concessie te doen aan jouw eigen stijl. De handige functionaliteiten zorgen ervoor dat er voldoende ruimte is voor groei en de jouw gekochte items kan dragen van maand één tot en met negen.

Hippe positiekleding

Vergeet de vooroordelen. Ook tijdens je zwangerschap kun je meegaan met de trends van het seizoen. Met de collectie van Noppies stel je online bij wehkamp gemakkelijk een stylische outfit samen. De zachte materialen en handige details zoals de verstelbare taille, jersey buikband en onopvallende voedingskleding bieden ongemerkt optimale ondersteuning en comfort tijdens je zwangerschap.

Maten tijdens je zwangerschap

Positiekleding is verkrijgbaar in de maten xxs tot en met xxl of 34 t/m 44. Kies gewoon je eigen maat, want de Noppies pasvormen houden al rekening met de veranderingen van je lichaam. Sommige items zijn voorzien van een verborgen voedingsfunctie die ervoor zorgt dat je na je zwangerschap gemakkelijk en discreet je kindje kunt voeden. Zo heb je dubbel lang plezier van jouw Noppies item die je online hebt geshopt bij wehkamp.

Noppies positiekleding online kopen

Noppies positiekleding koop je online bij wehkamp. Bestel je voor 23:59 uur, dan wordt jouw Noppies bestelling de volgende dag thuisbezorgd. Zo kun je op je gemak thuis jouw nieuwe zwangerschapskleding passen en aan het thuisfront showen. Tevens ook heel handig wanneer je op het laatste moment nog iets nodig hebt voor jouw kraamlijst of zwangerschapschecklist.