Baby

Nijntje

nijntje pluis is het meest bekende konijntje van Nederland en is getekend door Dick Bruna. Ben jij helemaal fan van nijntje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van nijntje boeken tot nijntje knu ...

224 resultatensorteren op
aanbevolen

Nijntje

Nijntje pluis, wie kent haar niet? Wereldwijd is Nijntje een bekend figuur geworden. Doordat de naam nijntje voor sommige landen lastig uit te spreken is, wordt ze in andere bepaalde landen Miffy genoemd. Nijntje geeft de kindjes een gevoel van veiligheid. Ze is altijd lief en maakt verschillende avonturen mee.

De wereld van nijntje

Wij bieden een breed nijntje assortiment aan. Zo hebben we bijvoorbeeld rompertjes, maar ook knuffels en lakentjes. Maak bijvoorbeeld kennis met de nijntje Miffy knuffel. De knuffel bestaat uit moderne lijntjes, is gemaakt van de stof corduroy en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het corduroy geeft de knuffel een zachte uitstraling. Naast dat je kindje hier heerlijk mee kan knuffelen en overal mee naar toe kan nemen, is deze nijntje knuffel ook nog eens leuk om als decoratie te gebruiken voor in de kinderkamer. De nijntje knuffels geven de kamer een schattige uitstraling. Voor de echte nijntje liefhebbers hebben we ook nog nijntje kleertjes. We verkopen onder andere pyjamaatjes, broekjes, jurkjes en rompertjes. De kleertjes zijn uiteraard leuk om voor je eigen kindje te kopen, maar ze zijn ook nog eens lief om als kraamcadeau te geven of voor de eerste verjaardag. Naast dat onze nijntje collectie bestaat uit een leuk en speels assortiment, hebben bepaalde artikelen ook nog een educatief karakter. Je kindje kan namelijk basis voorwerpen leren herkennen door middel van het nijntje aanwijsboek. Dit boek bevat veel plaatjes, opgedeeld in thema’s. Bijvoorbeeld het thema boerderij of verkeer. Bij die plaatjes staan onderaan de pagina’s ook de bijbehorende woorden met bijbehorend lidwoord erbij. Op deze manier leert, maar speelt je kindje ook tegelijk. Zo zitten er nog meer leerzame boekjes en spelletjes in ons nijntje assortiment. Laat je kindje kennis maken met de wereld van nijntje pluis. Voor welk nijntje artikel ga jij?