Baby

Mockies

Mockies zijn hippe handgemaakte babyschoentjes voor baby’s en peuters van 0-2 jaar. De voetjes zijn goed beschermd en krijgen de ruimte om te bewegen, je kleintje kan nu hip en verantwoord zijn eerste stapjes zetten! De leren zool geeft goede grip op gladde ondergronden. 100% handgemaakt, 100% echt leer!

Mockies

De babyschoentjes van Mockies zijn speciaal gemaakt voor baby’s en peuters van 0 tot 2 jaar. Jouw kleintje kan met de schoenen van Mockies verantwoord zijn of haar eerste stapjes zetten!

Verantwoord de wereld ontdekken met Mockies babyschoenen

Met Mockies babyschoenen kunnen de allerkleinste jongens en meisjes verantwoord de wereld gaan ontdekken. De voetjes krijgen ruimte om te bewegen en worden goed beschermd. Dankzij de leren zool geven de schoenen een goede grip op gladde ondergronden. De babyschoenen van Mockies sluiten goed aan om de allerkleinste voetjes. Laat je inspireren door de collectie babyschoenen en bekijk de allerliefste schoenen van Mockies in maat 15 tot en met 24.

Mockies babyschoenen: hip en handgemaakt

Mockies zijn hippe handgemaakt babyschoentjes voor de allerkleinste onder ons. Mockies staat voor gemak, comfort en een hippe stijl. De schoenen zijn gemaakt van hoge kwaliteit leer. 100% handgemaakt, 100% echt leer. In de collectie vind je effen babyschoenen maar ook trendy all-over prints. Kies bijvoorbeeld voor grijze babyschoenen met fringes of een hippe panterprint. Een ding is zeker: met de schoenen van Mockies lopen jij en je kindje er super trendy bij! De maten M, L en XL beschikken over een flex-zool. Ben je op zoek naar de juiste maat voor je kleintje, of misschien die van een vriend of familie? Bekijk hier onder dan alle maten van Mockies.

XS: 10.5 cm (0-6 maanden) > Maat: 15/16

S: 11,5 cm (6-9 maanden > Maat: 17/18

M: 12.5 cm (9-12 maanden) > Maat: 19/20 incl. flexsole

L: 13,5 cm (12-18 maanden) > Maat: 21/22 incl. flexsole

XL: 14,5 cm (18-24 maanden) > Maat: 23/24 incl. flexsole