Luiers

Luieretuis

Met ons assortiment aan luieretuis hoeven de luiers en babydoekjes nooit meer los in je tas liggen. De luieretui zorgt ervoor dat zowel de luiers als de doekjes goed opgeborgen zitten. Hierdoor drogen ...

19 resultatensorteren op
aanbevolen

Luieretuis

De luieretuis zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Ze zijn handig, ook voor op reis. Als je even een wandeling gaat maken met je kindje dan is het overbodig om de hele luiertas mee te nemen. Een luieretuitje is dan makkelijker om mee te nemen. Ook als je je kindje naar opa en oma brengt, is het makkelijker om de luiers en babydoekjes in de luieretui te stoppen.

Verschillende merken

Een aantal merken die in ons luieretui assortiment zitten zijn KipKep, Koeka en Little Dutch. Zo heeft KipKep de Napper luieretui, verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. Hierin passen drie luiers en een dun pakje billendoekjes. Met de dispenser kan je de doekjes er makkelijk uittrekken. Ook als deze luieretui vies wordt, is dit geen probleem. Je kan het namelijk zo weer uitwassen in de wasmachine. Zo heb je weer een schone luieretui, ideaal! Ook voor onze Little Dutch luieretuis is dit het geval. Little Dutch heeft ook handige luieretuis, volledig gemaakt van katoen. De luieretui is daarnaast op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. Het Little Dutch luiertas assortiment bestaat uit tijdloze kleurtjes en dessins. Wil je een luxe uitstraling dan kan je ook kiezen voor de Koeka luieretui. De Koeka luieretui staat bekend om het bag in bag principe. Het is een luieretui in de vorm van een kleine tas die je weer in de grote luiertas kunt stoppen. Daarnaast kan je deze Koeka purse ook nog eens uitvouwen tot een verschoningsmatje. Zo kan je je kindje op elk moment en op elke plek verschonen. Ten slotte kan je zelfs het speentje van je kindje vastmaken aan de lus van deze tas. Hierdoor raak je deze ook niet kwijt. Een veelzijdige, maar stijlvolle luieretui. Zo hebben we nog veel meer handige en leuke luieretuis.