Baby

Luiers

Een luier die goed absorbeert kan irritatie voorkomen. Een luier die lekker zit, zorgt voor een vrij en prettig gevoel. Kortom, goede luiers kunnen het verschil maken. Belangrijk is dat je de juiste m ...

50 resultatensorteren op
aanbevolen

Luiers

Vanaf het moment dat je baby geboren is, zijn luiers onlosmakelijk verbonden met de eerste levensfase. Gelukkig weet jij dat je altijd bij wehkamp terecht kunt voor de perfecte babyluiers die passen bij jouw kindje. Uiteraard hebben we ook de babydoekjes voor je die je in combinatie gebruikt. Zelfs een handige box van Funkybox of Dot Baby waar je deze doekjes in kunt doen vind je in ons uitgebreide assortiment. Bijna 100 verschillende producten hebben we beschikbaar in de luiercategorie. Daar vallen ook luierbroekjes onder waar je kind pas aan toe is als het tijd is om op zindelijkheid te gaan oefenen. Starterspakketten, combinatieproducten: we hebben allerlei soorten luiers en aanvullende producten voor je verzameld. Daarbij weet je dat je altijd kunt vertrouwen op de goede service en prijs/kwaliteitverhouding van wehkamp.nl. Zo bestel je snel, eenvoudig, zorgeloos én voordelig de luiers die je nodig hebt. Geniet van je baby!

Welke luiers je ook zoekt

Het topmerk op het gebied is natuurlijk Pampers. Sterker nog: de naam Pamper is voor veel mensen synoniem geworden aan het woord luier. Om die reden bieden wij je producten van dit topmerk aan: omdat je het beste wilt voor je kindje. Zoals je weet, zijn deze luiers beschikbaar in alle maten. Selecteer eenvoudig de leeftijd van je baby, dreumes of peuter en je ziet meteen welke producten we in ons assortiment hebben die daarbij passen. Van 0 tot meer dan 24 maanden, alles kan. Ook handig zijn de maandboxen, waarmee je precies genoeg babyluiers en doekjes aanschaft om de hele maand mee te doen. Profiteer van het gemak en voordeel!