POP top teaser image

Koeka alles voor baby's

Zoek je een babyitem die matcht met je interieur en ook nog functioneel is voor jou en je kindje? Dan ben je met de collectie van Koeka aan het juiste adres. Badstof, flanel en teddy zijn materialen die je veelvuldig terug ziet komen in de Koeka collectie. Neem gerust een kijkje in de collectie van speendoekjes, wiegdekentjes en vele andere Koeka babyitems.

316 Resultaten
Aanbevolen

316 Resultaten

Koeka

Koeka werd in 1998 opgericht en is van oorsprong een Nederlands merk. De collectie biedt alles wat met slapen en verzorgen te maken heeft voor je baby en je kindje. Kwaliteit is hierbij leidend in alles wat Koeka maakt en doet. Inmiddels is Koeka uitgegroeid tot een volwaardig lifestylemerk en is de collectie over de hele wereld verkrijgbaar. Het doel van Koeka is dan ook wereldwijd ouders en kinderen blij te maken met Koeka artikelen.

Het speendoekje

Koeka heeft haar naam te danken aan het neefje van één van de oprichtsters, hij noemde zijn speendoekje altijd liefkozend ‘Koeka’. Daarnaast vormde dit de inspiratie voor het eerste Koeka product, de bloemvormige speendoek met lus. De speendoek is nog steeds één van de best verkopende producten van Koeka.

De collectie

Een belangrijk kenmerk van de producten van Koeka is dat deze functioneel moeten zijn voor zowel baby als ouders, maar dat de producten ook goed moeten matchen met het interieur. De producten zijn hierdoor ook leuk om als decoratie te gebruiken. Zachte materialen als badstof, flanel en teddy komen dan ook veelvuldig voor in de Koeka collectie. Daarnaast zijn ook wafel en canvas populaire stoffen.

Koeka bij wehkamp

Bij wehkamp vind je de Koeka collecties met onder andere Koeka speendoekjes, Koeka lakens, Koeka dekens, Koeka boxkleden, Koeka slabbetjes en veel meer Koeka. Kijk eens op je gemak rond en vind het perfecte Koeka item dat bij jou interieur past. Toch niet het product wat je zocht? Geen probleem, bij wehkamp kun je de producten zonder problemen retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën