Baby

Kinderwagens

Welke kinderwagen past het bij jou? Goede kinderwagens zijn veilig, comfortabel voor je kindje en kan meerdere soorten terrein berijden. Voor het gemak is de kinderwagen gemakkelijk in de klappen en n ...

44 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kinderwagens

Lekker weer is weer in zicht, goede zin: het ideale moment om eens een wandelingetje te maken met je baby of om heerlijk op vakantie te gaan. Wij hebben talloze kinderwagens waarmee je dat veilig en comfortabel kunt doen. Wist je dat er zelfs types zijn waarmee je ook moeiteloos in het bos kunt rijden? En als je er klaar mee bent, klap je hem gewoon heel eenvoudig in. Kies uit ons ruime assortiment kinderwagens uit merken als Bugaboo, Maxi-Cosi en Easywalker. Naast dat onze kinderwagens comfortabel zijn, zien ze er ook nog eens leuk uit. Je vindt er vast eentje die aan al je eisen voldoet. Bij wehkamp.nl kun je altijd vertrouwen op een prima prijs/kwaliteitsverhouding, een simpel bestelproces en optimale service!

Kies jouw ideale kinderwagen

Wanneer het gaat om kinderwagens valt er veel te kiezen. Welke kinderwagen opties zijn voor jou belangrijk? Moet de kinderwagen geheel inklapbaar zijn, een omkeerbaar zitgedeelte hebben of wil je de kinderwagen combineren met een autostoeltje waardoor er een adapter bij moet zitten? Ben je wat langer? Dan kan een verstelbare duwstang ook erg prettig zijn. Vink de opties aan die voor jou belangrijk zijn en kies jouw ideale kinderwagen.