Baby

Kinderwagens

Welke kinderwagen past het bij jou? Goede kinderwagens zijn veilig, comfortabel voor je kindje en kan meerdere soorten terrein berijden. Voor het gemak is de kinderwagen gemakkelijk in de klappen en n ...

89 resultatensorteren op
aanbevolen

Kinderwagens

Lekker weer is weer in zicht, goede zin: het ideale moment om eens een wandelingetje te maken met je baby of om heerlijk op vakantie te gaan. Wij hebben talloze kinderwagens waarmee je dat veilig en comfortabel kunt doen. Wist je dat er zelfs types zijn waarmee je ook moeiteloos in het bos kunt rijden? En als je er klaar mee bent, klap je hem gewoon heel eenvoudig in. Kies uit ons ruime assortiment kinderwagens uit merken als Mima, ABC Design, Chicco, Recaro en Kidsriver. Naast dat onze kinderwagens comfortabel zijn, zien ze er ook nog eens leuk uit. Je vindt er vast eentje die aan al je eisen voldoet. Bij wehkamp.nl kun je altijd vertrouwen op een prima prijs/kwaliteitsverhouding, een simpel bestelproces en optimale service!

Kies jouw ideale kinderwagen

Uit de vele kinderwagens die we beschikbaar hebben, pikken we er een aantal om aan je voor te stellen. Te beginnen met de ABC Design duo kinderwagen. Deze kinderwagen zorgt ervoor dat je met twee kindjes op stap kunt. De kinderwagen is door zijn compacte design ideaal voor kleine ruimtes en voor op reis. Daarnaast vervelen de kindjes zich minder snel doordat ze naast elkaar zitten en verkennen ze op die manier samen de omgeving. Een andere topper uit ons assortiment kinderwagens is de Mima Xari kinderwagen. Deze kinderwagen heeft een “carrycot inside’’ systeem. Hierdoor kan de kinderwagen eenvoudig in een reiswieg worden veranderd. De banden gaan niet lek doordat ze van foam zijn, echter rijden ze wel net zo fijn als luchtbanden. Nog een gebruiksvriendelijke kinderwagen is de Dubatti One kinderwagen. De all-terrain luchtbanden van deze kinderwagen maken de kinderwagen extra comfortabel. Op een grof terrein kan je makkelijk de zwenkwielen vastzetten. Zo maak je met deze kinderwagen elke toepasselijke wandeling op een veilige en comfortabele manier.