Kinderstoelen

Loopstoelen

De eerste stapjes van je kindje zijn letterlijk en figuurlijk een hele stap. Om ze hier wat bij te helpen is een loopstoel ideaal! De loopstoelen zijn een goede uitkomst om je kindje te ondersteunen b ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

Loopstoelen

Begint je kleintje steeds meer de wereld te ontdekken? Met een loopstoel maak je dit nog leuker voor je kindje. Hiermee kan jouw uk de wereld van een heel ander perspectief bekijken. Bij ons vind je loopstoelen van bijvoorbeeld Basicline.

Hoe gebruik je de loopstoel?

Het is echter wel belangrijk om de loopstoel op een juiste manier te gebruiken. Dit houdt in dat je kindje uit zichzelf de zithouding moet kunnen aannemen. Anders is hij er nog niet klaar voor om in de loopstoel te zitten. Daarnaast mag je kindje niet op de teentjes lopen, maar ook niet de voetjes verticaal af kunnen zetten tegen de grond of met de voetjes bij de rand van het frame kunnen komen. Laat je kindje niet te lang in de stoel rondlopen en houdt altijd toezicht. Zo blijft het leuk voor ouder en kind.

Alternatieven om de ontwikkeling te stimuleren

Naast het gebruik van een loopstoel, kun je de ontwikkeling van je kindje ook op andere manieren stimuleren. Als je kindje nog iets te klein is voor de loopstoel, dan kun je ook gebruik maken van een babygym of een activiteitenzitje. Als je kindje kan zitten, staan en vrolijk rondkruipt, dan hebben wij ook loopauto’s en loopwagens om te leren lopen en na een tijdje ook te leren fietsen. Want wat is er nou leuker dan zelf rondrijden?