Kinderstoelen

Baby zitzak

Leg je baby op een zitzak en het ontspannen kan beginnen! De zitzakken zijn goed gevuld, dus je baby wordt goed ondersteund. We hebben zitzakken voor je die ook gebruikt kunnen worden als voedingskuss ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Baby zitzak

Met een goedgevulde baby zitzak weet je zeker dat je kindje heerlijk kan zitten of liggen. Met de zitzakken van Doomoo ben je verzekerd van extra comfort door de ultra zachte katoenen toplaag en verstelbaar veiligheidsriempje. Je kindje kan hier op liggen of zitten vanaf de geboorte tot 30 kg!

Soorten baby zitzakken

Je kunt er voor kiezen om een baby zitzak in plaats van wipstoel te gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om het allebei in huis te hebben voor wat afwisseling. Zelf houdt je er toch ook niet van om de hele dag op dezelfde stoel te zitten? Naast een ‘normale’ zitzak kun je ook kiezen voor een knuffel zitzak van Done by Deer, met een dierenvriendje zoals Ozzo is het natuurlijk nog veel gezelliger in de woon- of slaapkamer. Als je hebt gekozen voor een zitzak van Doomoo kun je er ook voor kiezen om er een schommel onderstel voor te kopen. Zo heb je een zitzak/wipstoel combinatie. Hartstikke handig!