• Jollein

  Jollein Baby & Kids is sinds 1973 een succesvolle onderneming in (baby)kamertextiel- en accessoires.
  Jollein maakt elk jaar nieuwe, hippe collecties met o.a. hydrofiel, dekens, slaapzakken, voetenzakken, kleding, knuffels, luiertassen en fauteuils.

  bekijk de hele collectie
  hydrofiel

  hydrofiel

  Vraag het aan een willekeurige mama en die zal je zeggen dat je niet genoeg hydrofiele doeken en luiers in huis kunt hebben. Ze zijn licht, ademend, zacht en vocht absorberend. Daarnaast zijn ze multifunctioneel! In de collectie van Jollein vind je hydrofiele monddoekjes, dekens, luiers, multidoeken en washandjes.

  bekijk de hydrofiele collectie
  confetti knit

  confetti knit

  Ben je al bekend met de nieuwe Confetti knit collectie van Jollein? Deze collectie is zeer uitgebreid, ideaal voor de complete aankleding van de babykamer! Je vindt in de collectie o.a. dekens, knuffeltjes en boxbergzakken. Alle items zijn verkrijgbaar in vier mooie kleuren: stone green, vintage pink, natural en grijs.

  bekijk de confetti knit collectie
  Indians

  indians

  De Indians collectie is er speciaal voor alle kleine avonturiers. Lekker stoer in zwart-wit en toffe prints met tipi's, pijlen en driehoekjes. Deze monochroom trend is hartstikke hip en past in iedere babykamer.

  bekijk de collectie
  verzorgingstassen

  verzorgingstassen

  Een verzorgingstas is een echte musthave en Jollein heeft verschillende tassen in haar collectie. Ze zijn ruim, praktisch, hebben handige vakken en je kunt ze eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen.

  bekijk verzorgingstassen
  knuffels

  knuffels

  Baby's zijn gek op knuffels! Gelukkig heeft Jollein veel zachte en lieve knuffels in haar collectie. Er zit vast een lief vriendje voor je baby bij.


  bekijk knuffels