In bad

Babywashandjes

Washandjes zijn onmisbaar tijdens het badje van je baby. Bij wehkamp vind je extra fijne hydrofiele washandjes waarmee je elk plooitje goed kun wassen maar ook zachte badstoffen varianten. Ze zijn ver ...

17 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Babywashandjes

Babyhuidjes zijn gevoelig en kwetsbaar. Zachte babywashandjes zijn dan ook onmisbaar tijdens de verzorging van jouw kindje en ideaal voor in de badkamer. Met een zacht babywashandje kun je jouw kindje zorgvuldig wassen en verzorgen in bad of bij de wastafel. Bij wehkamp hebben we verschillende soorten en maten washandjes voor je baby, in neutrale en zachte kleuren, kleurrijke prints of met vrolijke dessins.

Hydrofiele babywashandjes

Ga voor de hydrofiele babywashandjes van Jollein of KipKep. Deze washandjes zijn heerlijk dun om goed in de huidplooitjes van het gevoelige babyhuidje te komen. Daarnaast nemen ze verassend veel vocht op. De hydrofiele babywashandjes zijn beschikbaar in neutrale kleuren, maar ook in vrolijke dessins en kleurrijke prints.

Poppenkast washandjes

Maak van wassen een feestje met de vrolijke washandjes van Zoocchini. De washandjes zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren in de vorm van verschillende dieren, zoals Puddles the Duck, Henry the Hippo of Charlie the Crab. De washandjes zijn breed genoeg voor een volwassen hand, dus papa en mama laat de poppenkast maar beginnen!

Douche handschoen

Wil je onbezorgd douchen met je kindje? Maak dan gebruik van een douche handschoen van Invented 4 Kids voor een betere grip op je baby. De handschoen zorgt er voor dat je je kindje comfortabel vasthoudt, wat soms lastig is als je kindje glibberig wordt door het water. De handschoen bedekt de hand en onderarm en de speciale badstof plakt, zodra deze nat wordt, aan je arm waardoor je hele onderarm stroef wordt.