In bad

Aankleedkussenhoezen

Handig, zo’n aankleedkussen. Maar niet zo mooi. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment leuke aankleedkussenhoezen van merken als Baby’s Only, Jollein en lief! Wat de stijl of kleur van het kinderkam ...

172 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Aankleedkussenhoezen

Een aankleedkussen gebruik je vaak met je baby. Je verschoont ze hier, kleedt ze aan en geeft ze een schone luier. Dan is het natuurlijk wel zo leuk als je aankleedkussen er een beetje vrolijk uitziet! Vind jouw perfecte hoes in de collecties van onder andere Kidsmill, Snoozebaby en Lodger.

Waar let je op?

Waar moet je op letten als je een aankleedkussenhoes koopt? Het allerbelangrijkste zijn de afmetingen. Wanneer je al een aankleedkussen hebt, meet dan het kussen op en vergelijk deze met de afmetingen van de aankleedkussenhoezen. Dan heb je nog de keuze uit een heleboel dessins en kleuren. Wat je nog kan helpen is om te kijken of je graag een volledige katoenen aankleedkussenhoes wilt of juist eentje met een stuk badstof. Of een speels aankleedkussenhoes van Snoozebaby met leuke interessante labeltjes waar je baby aan kan frummelen. Vergeet als laatste niet te kijken of de hoes wasbaar is, bij het verschonen van de baby kunnen natuurlijk nog wel eens ongelukjes gebeuren.