Baby

In bad

In bad gaan. Niet elke baby is er dol op, maar als ze er dol op zijn, dan is het feest! Zeker deze leuke, comfortabele en veilige babybadjes en complete badsets van merken als bébé-jou en lief! Spette ...

548 resultatensorteren op
aanbevolen

Badaccessoires voor baby's

Badthermometers om zeker te weten dat de watertemperatuur klopt, badspeeltjes om elke badsessie tot een groot feest te maken en badzitjes om lekker rechtop te kunnen zitten. Hier bij wehkamp vind je alle badaccessoires om het dagelijks badje compleet te maken. De accessoires komen zowel jou als je kindje goed van pas. Ze zijn bedoeld om het badritueel nog fijner te laten verlopen. Want je weet zelf hoe leuk je kindje het vindt om te spetteren! Vertrouw op de goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service van wehkamp en je vindt vanzelf de babybadaccessoires die jouw babybadervaring compleet maken.

Talloze accessoires voor het babybadje

Heb je een bébé-jou badje? Dan is een badstandaard van dit bekende merk een goede aanvulling. Stevig en veilig, slechts op één manier te positioneren en gecertificeerd door TüV Rheinland - Product Safety. Wat wil je nog meer? Dit merk heeft overigens nog meer badaccessoires, zoals een nauwkeurige badthermometer waarmee je kunt zien of het badwater al op een temperatuur van 37 graden is, een slang met afvoerplug en ophanghaakje om gemakkelijk het badje te laten leeglopen, een kapsetje met ergonomisch vormgegeven kammetje en een borstel van natuurlijk haar en tot slot een veilige badzit, zodat je beide handen vrijhoudt voor een optimale verzorging van je kindje. Die is ergonomisch verantwoord en door de zuignap verschuift hij niet tijdens gebruik. Eén van de meest gebruikte babybadaccessoires, de digitale badthermometer, hebben we ook van Béaba, Philips AVENT en Luvion voor je. Die verschillen in vorm, kleur en technologie. Kies de accessoire die volgens jou het best past. En wil je na het badderen alle spulletjes weer netjes opbergen? Daar hebben we diverse badopbergers voor!