Fietsstoeltjes

Fietskarren

Het fietsen met een fietskar kan even wennen zijn maar hierdoor kun jij je kinderen veilig en comfortabel overal mee naar toe nemen. De fietskarren van Yepp zijn verkrijgbaar als 2-zits en 1-zits. Dan ...

3 resultatensorteren op
aanbevolen

Fietskarren

Met een fietskar van Yepp kun jij je kindjes gemakkelijk en veilig vervoeren. Dit is te danken aan de stevige kooiconstructie en veilige wegligging van de Yepp fietskar. De fietskar kun je met de quick release wielen snel en eenvoudig inklappen zonder gereedschap. Bij de fietskar van Yepp komt standaard een groot verstelbaar hoofdkussen, een buggywiel, veiligheidsvlag, insectenhor, regenklep en een bevestigingsmogelijkheid voor een babyschaal. Met de babyschaal kun je zelfs de allerkleinsten vervoeren in de Yepp fietskarren.

Je kunt kiezen tussen de solo en de duo versie. De solo versie is geschikt voor kinderen tot 4 jaar en heeft een maximum draaggewicht van 24 kilo. Deze 24 kilo bestaat uit 18 kg gewicht en 6 kg bagage.De duo versie is ook geschikt voor kinderen tot 4 jaar en heeft een maximum draaggewicht van 42 kilo. Deze 42 kilo bestaat uit 36 kg en 6 kg bagage. Beide zijn uitgerust met handige parkeerrem waardoor hij stevig op de plek blijft staan.

Ook wanneer je zonder kinderen op pad gaat kan de fietskar van pas komen. Je kunt met de fietskar gemakkelijk boodschappen meenemen. Er past een hele hoop meer in dan in je fietstassen, zo hoef je minder vaak de auto te pakken! Maar ook als je met je hond een eind gaat fietsen en je neemt geen kinderen mee, kun je ervoor kiezen om de hond in de fietskar te doen.

Wil je ondanks de regen toch lekker fietsen en er zeker van zijn dat je kindjes niet nat worden? Kijk dan ook eens naar de regenhoezen voor op de Yepp fietskarren.