Fietsstoeltjes

Fietsaccessoires

Hoe leuk is het om een eind te gaan fietsen met je baby. Voor je baby een heel avontuur! Met onze fietsaccessoires zorg je ervoor dat je veilig op pad gaat. Maak het je baby en jezelf zo comfortabel m ...

50 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Accessoires (fiets)

Wanneer je heerlijk aan het fietsen bent met je kleintje wil je natuurlijk dat dit zo comfortabel mogelijk is voor je kind. Als het dan een keertje regent, denk dan aan een accessoire zoals de regenhoezen van Yepp voor over de fietszitjes. Fijn voor je kindje, want zo blijft ‘ie droog en schoon! Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over vogelpoep of regen op het fietszitje.

Slaaprol voor op de fiets

Als je een stukje fietst en het hobbelt fijn, kan het maar zo zijn dat je kind een beetje indut. Om er voor te zorgen dat je kind zich geen pijn doet aan het stuur of andere onderdelen van de fiets kun je kiezen voor een Yepp slaaprol als accessoire voor op de fiets. Hier kan je kind zijn hoofdje heerlijk op laten rusten tijdens de reis. Het materiaal is zo ontwikkeld dat het product waterdicht is en van lichtgewicht is.

Qua accessoires vind je hier ook de adapters voor je fietszitje, gemakkelijk te plaatsen en veilig!