Baby

Fietsstoeltjes

Wat is er leuker dan samen met je kindje een fietstochtje te maken. Zon op jullie hoofd, haren in de wind. Maar samen fietsen met je kindje moet niet alleen heel erg leuk zijn, maar ook zo veilig moge ...

93 resultatensorteren op
aanbevolen

Fiets

In het verkeer staat veiligheid voorop, zeker als het om je kinderen gaat. Daarom wil je zeker weten dat je een stoeltje als je met de fiets reist. Of je nu gaat fietsen of autorijden, je kind moet zowel veilig als comfortabel kunnen reizen. Bekende merken als Bobike, Yepp en Thule hebben we om die reden opgenomen in ons assortiment. Het installeren daarvan is heel eenvoudig en je kind zit goed vast dankzij een goed gordelsysteem. Voor de grotere kindjes kan je een comfortabele fietskussen plaatsen achterop de fiets.

Wat vind je belangrijk?

Gaat het je om een stoeltje voor op de fiets, bedenk dan vooraf of een voorzit of een achterzitje beter werkt. Een aantal merken die een voorzitje aanbieden zijn Bobike, Polisport en Thule. Zo is de Bobike One Mini een voorzitje met een modern design. Daarnaast is dit zitje ook nog eens duurzaam door het materiaal. Is er veel wind? Dat is geen probleem. Met de windschermen van Bobike zal je kindje geen last hebben van de wind tijdens de fietstocht. Als je kind oud genoeg is om zelfstandig en stevig achterop de fiets te zitten, dan kan je een fietskussen plaatsen. Zo hebben we fietskussens van het nieuwe merk Niet Verkeerd ook aan ons fietsassortiment toegevoegd. Met behulp van de bijgeleverde tie rips kan het kussentje worden vastgemaakt aan je bagagedrager. Zo zit je kindje stabieler op de kussen. Voor elke leeftijd en behoefte bieden we fietszitjes en fietsaccessoires aan. Als je je kindjes extra veilig wil vervoeren, kan je ook nog eens voor onze fietskarren gaan. Zo hebben we bijvoorbeeld van Thule een fietskar, hierin passen twee kindjes. Je kinderen zitten hier extra goed in vast door de gordels. Ook hun speelgoed kunnen ze meenemen in de kar door het bijgevoegde opbergvakje.