CarlijnQ

CarlijnQ is een organic baby en kinderlabel uit Nederland. CarlijnQ is volledige sustainable geproduceerd in Europa en staat voor een schone aarde voor de toekomst van onze kinderen. Alle producten zijn GOTS-gecertificeerd. CarlijnQ heeft een collectie voor baby, kids en woonaccessoires. Frisse kleuren, all-over prints en mix&match zijn de kenmerken van de collectie.

CarlijnQ

CarlijnQ is een organisch en unisex baby- en kinderlabel uit Nederland. Doris, de dochter van Carlijn, had moeite met het vinden van comfortabele, organische kleding. Niet veel later werd Doris een inspiratiebron voor de ontwerpen van CarlijnQ. In eerste instantie maakte ze de producten alleen voor zichzelf, ondertussen is het merk uitgegroeid tot een lifestyle merk voor baby en kind.

CarlijnQ: uniek en organisch

Op dit moment wordt CarlijnQ verkocht in meer dan 200 winkels wereldwijd. CarlijnQ draagt bij aan het behoud van een schone en veilige aarde voor onze kinderen en de toekomstige generaties. CarlijnQ levert producten gemaakt van duurzame en organische materialen. Alle producten zijn gecertificeerd door Global Organization Textile Standards (GOTS). Dit houd in dat alle producten geproduceerd zijn in een milieuvriendelijke en duurzame omgeving. Zonder gebruik te maken van gevaarlijke chemicaliën.

CarlijnQ: trendy en fris

Frisse kleuren, all-over prints en mix & match kenmerken de collectie van CarlijnQ. De producten van CarlijnQ zijn gemaakt voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. Van boxpak tot T-shirt en van wiegdeken tot dekbedovertrek, alle producten zijn tot in detail uitgewerkt. Laat je inspireren in de shop en bestel direct online jouw favoriete CarlijnQ item. Vanaf 20.- is gratis verzenden! Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Dan mag je hem gratis binnen 14 dagen retourneren. Wij halen gratis jouw retour weer bij je op.