POP top teaser image

ByKay alles voor baby's

32 Resultaten
Aanbevolen

32 Resultaten

ByKay draagdoeken

Het is een van de grote problemen van het ouderschap: de baby belemmert in grote mate je bewegingsvrijheid. Als je ergens naartoe wil, haal dan maar de trolley en talloze andere accessoires en hulpmiddelen tevoorschijn. Niet zo bij de ByKay draagdoeken. Je wikkelt je kind tegen je aan en je baby zit niet alleen lekker knus maar ook stevig. Zo ga en sta je waar je wil zonder zorgen over de baby. Bovendien is de draagdoek geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

In jouw maat en kleur

ByKay draagdoeken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Niet alle moeders en vaders hebben tenslotte dezelfde maat en het is wel de bedoeling dat de draagdoek comfortabel zit. Daarnaast kies je uit bijna alle denkbare kleuren. Als je met een draagdoek rondloopt, wil je immers ook dat die leuk oogt.

Lekker knus bij elkaar

Een belangrijk voordeel van een draagdoek is dat je er de band tussen jou en je baby mee versterkt. Door het huidcontact raakt de baby meer en meer aan je gewend en ontstaat er een diep vertrouwen. ByKay draagdoeken maken bovendien ook gebruik van de nieuwste innovaties en technieken. Met ByKay ben je dan ook zeker van een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Bij wehkamp vind je een uitgebreid assortiment ByKay draagdoeken. Heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Maak dan gebruik van de handige filters op onze pagina!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help