buggy's

Buggy voetenzakken

Lekker een eindje wandelen met je baby. Heerlijk, maar wel belangrijk dat je baby goed warm blijft. Vooral in de wintermaanden is een voetenzak voor in de buggy onmisbaar. Met onze voetenzakken voor in de buggy weet je zeker dat jouw baby het lekker warm heeft. Shop ze in verschillende kleuren.

15 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Voetzakken

Wat een bijzondere naam eigenlijk, voetenzakken. Blijkbaar is het hoofddoel ervan dat je kindje warme voeten heeft in de buggy of kinderwagen, maar natuurlijk mag ook de rest van het lijf comfortabel en knus aanvoelen. Elk merk dat zijn eigen type buggy of wagen maakt, heeft ook bijbehorende voetenzakken. Dat is de reden dat ons assortiment zo uitgebreid is. Je wilt immers graag een exemplaar dat perfect past bij de rest van het totaalplaatje. Daar zorgen wij graag voor. Zoek op wehkamp.nl op je gemak naar het beste product voor jou en vertrouw daarbij op de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en prima service waar we om bekend staan!

Keuze uit talloze voetenzakken

Zoals gezegd is het buggymerk dat je hebt aangeschaft vaak leidend in de keuze voor een voetenzak. Daarbij speelt natuurlijk ook het design mee, want er zijn vaak diverse soorten en kleuren per merk. Voor de Mima Xari en Kobi is er een voetenzak beschikbaar die is bekleed met een zacht aanvoelende fleece. Je baby blijft daardoor warm en comfortabel onderweg. Bij de Nuna voetenzak profiteer je niet alleen van een zachte voering, maar ook van een rits aan de bovenkant voor een gemakkelijke toegang. Bovendien zijn deze voetenzakken te verlengen. Voor de autostoel is er een Maxi-Cosi CabrioFix voetenzak. Trek de koordjes van de capuchon aan zodat het hoofd van je kleine lekker warm blijft. Er zijn ook universele voetenzakken, zoals de Lodger Bunker. Die past in elke kinderwagen en buggy met een vijfpuntsgordel. Tot je kind drie jaar is kun je hier gebruik van maken.