Baby

Buggy's

Met ons assortiment aan buggy’s kan je je kindje altijd meenemen tijdens het hardlopen, boodschappen doen en het op reis gaan. Naast dat je kan kiezen uit buggy’s die comfortabel, veilig en compact zi ...

133 resultatensorteren op
aanbevolen

Buggy's

Een buggy is vrijwel onmisbaar in ieder gezin, het is makkelijke manier om uw kindje te vervoeren en er fijne wandelingen mee te maken. Een buggy is erg praktisch om mee te nemen en daardoor zeer handig in gebruik. Een buggy neemt, als hij ingeklapt is, weinig ruimte in gebruik. Een buggy kun je daardoor ook gemakkelijk meenemen in de auto, het openbaar vervoer of in het vliegtuig.Wehkamp heeft veel soorten buggy’s in het assortiment van merken als Easywalker, Koelstra en Kidsriver. Zo zijn een aantal buggy’s al geschikt om je kindje mee te vervoeren vanaf de geboorte, de overige buggy’s zijn te gebruiken vanaf het moment dat je kindje een bepaalde leeftijd heeft gebruikt.

Buggy's vergelijken

Met behulp van de eenvoudige vergelijksbutton kun je snel bekijken wat de verschillen zijn tussen de buggy’s. Hiervoor hoef je alleen maar bij twee of meer producten het vierkantje aan te vinken, welke rechtsboven in het artikel is geplaatst. Daarna klik je op vergelijk en je krijgt een heel overzicht te zien van alle specificaties van de geselecteerde artikelen.

Kinderwagen

Naast een buggy is ook een kinderwagen een veilig vervoersmiddel voor je kindje. Waar een buggy vooral gebruik wordt om mee te nemen, wordt een kinderwagen vaak gebruikt om rondom het huis te wandelen. Een goede kinderwagen is veilig en comfortabel voor je kindje. Daarnaast kan een kinderwagen meerdere soorten terreinen berijden. Er zijn zelfs kinderwagens verkrijgbaar waarmee je moeiteloos in het bos kunt rijden. Kinderwagens zijn verkrijgbaar in leuke kleuren en in verschillende materialen. Bekijk snel ons ruime assortiment kinderwagens met merken als Mima, Dubatti, ABC Design en Kidsriver.