POP top teaser image

Bibi alles voor baby's

Maak je baby en jezelf blij met de kwalitatief hoogwaardige Bibi voedingsaccessoires. Al meer dan 75 jaar staat het Zwitserse merk voor betrouwbare babyartikelen met vernieuwende ontwerpen. De spenen, flesjes en accessoires in ons assortiment zijn prettig en veilig te gebruiken en zien er ook nog eens heel leuk uit.

1 Resultaat
Nieuwste collectie

1 Resultaat

Bibi

Jij ziet je kleintje graag tevreden slapen. Daarom zoek je naar de allerbeste artikelen om je baby te voeden en te kalmeren. Dit is niet alleen belangrijk voor die kleine, maar ook voor jou. Met een baby die voldaan en vredig ligt te dutten, heb jij even een momentje voor jezelf. Maak kennis met Bibi en geniet van de stilte en rust die de handige spenen, flesjes en andere hulpmiddelen teweegbrengen. Bibi staat voor topkwaliteit die al 75 jaar lang voor blije baby's zorgt.

Volop keuze in flesjes en spenen

Het assortiment van Bibi bij wehkamp is bijzonder veelzijdig. Er zijn spenen voor baby's van verschillende leeftijden, van de allerkleinsten tot baby's die al tandjes krijgen en kindjes van 16 maanden en ouder. Je kan kiezen uit talloze grappige kleurtjes, prints en teksten. Er zijn zelfs glow in de dark spenen. De Bibi babyflessen zijn al even leuk en handig. Ze vallen niet snel om, zijn anti-koliek en makkelijk te reinigen.

Babyartikelen van topkwaliteit uit Zwitserland

Het Zwitserse babymerk Bibi bestaat nu al meer dan 75 jaar. Het langdurige succes dankt het aan de hoge kwaliteit en continue innovaties. Het merk denkt met jonge ouders mee en zorgt consequent voor veilige, vrolijke en gebruiksvriendelijke artikelen. Deze zijn vrij van schadelijke stoffen, zacht voor de huid en eenvoudig schoon te maken. Ontwikkeld door moeders, wetenschappers en ontwerpers.

Voor 23:59 uur Bibi bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag van de rust genieten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help