Baby

Beebielove

Beebielove ontwerpt kinderkleding om te verrassen en inspireren en het gevoel van toen, waar we toch stiekem allemaal een beetje naar verlangen, naar boven te halen. Op een originele en hippe manier worden concepten van toen vertaald in een modern jasje. Beebielove maakt gebruik van lekker zittende zachte materialen en mooie originele details. Want, there’s no love like beebielove…

sorteren

19 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Beebielove baby- & kinderkleding

There's no love like beebielove, met deze slogan veroverd het merk de harten van de consument. En wanneer je voor 23:59 uur besteld kan je morgen al je favoriete Beebielove artikel al in huis hebben. Daarnaast worden bestelling boven de 20 euro gratis verzonden en thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt.

Van Nederlandse bodem

Beebielove is een Nederlands kinderlabel met een uitgebreide collectie voor jongen en meisjes, baby's & kleuters. De maten van de kleding gaan vanaf maat 50 t/m maat 104. In de collectie staat comfort centraal. De kinderen kunnen zich vrij bewegen in de zachte flexibele materialen. Daarnaast hebben alle items een eigentijdse look. Beebielove is gek op nostalgie en kijkt daarom bij het maken van de ontwerpen graag terug naar vroeger. Concepten van toen worden vertaal in een modern jasje. De collectie bestaat uit; jasjes, vestjes, broekjes, shirtjes, jurkjes, leggings en jumpers. Daarnaast worden er altijd leuk accessoires toegevoegd aan de collectie. De Beebielove badeendjes komen elk seizoen terug in een nieuwe frisse kleur die past bij de betreffende collectie. There is no greater love then Beebielove.