• gratis bezorging vanaf 20.- zelfs op zondag*
  • voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • gratis retour, tijdelijk 60 dagen bedenktijd*
Jurken & rokken

Baby’s en kinderen moeten goed eten en dat kan met deze baby maaltijden. In het begin geef je het liefst borstvoeding, maar ook na de borstvoeding wil je dat je kind alle benodigde bouwstoffen binnenkrijgt. Met de pap van Bambix en de groente-, vlees- en fruithapjes van Olvarit geef je je kind, in elke fase van zijn of haar leven, alles wat ie nodig heeft. Lekker smullen!

Vanaf 4 maanden Vanaf 6 maanden Vanaf 8 maanden Vanaf 12 maanden Vanaf 15 maanden


Babyvoeding
Flessen, spenen, kolven, blenders, stomers en natuurlijk allerlei verschillende soorten babyvoeding, daarvoor kun je ook bij ons terecht. Je wilt immers het beste voor je baby, terwijl je zelf vooral voor gemak gaat. Wij bieden je het beste van beide werelden. Bij wehkamp.nl bestel je heel snel en eenvoudig alle producten die je nodig hebt op het gebied van babyvoeding. Daarbij profiteer je altijd van een goede prijs/kwaliteitverhouding en onze prima service. Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies de ideale voeding en toebehoren voor je baby!

Welk type babyvoeding je ook zoekt
Na borstvoeding (of als aanvulling hierop) gebruik je opvolgmelk. Wist je dat de experts van Nutrilon en moederbedrijf Nutricia al meer dan 100 jaar onderzoek doen naar babyvoeding? Dat biedt vertrouwen voor jouw kindje. Zo is onlangs Nutrilon opvolg- en dreumesmelk met Pronutra gelanceerd. Goed voor het immuunsysteem van je baby en voor een gezonde hersenontwikkeling. Vanaf vier maanden mag je baby genieten van de babyvoeding die Olvarit biedt. De welbekende potjes met fruithapjes, complete menu’s, sapjes, toetjes en soepen hebben we volop voor je. Zelfs als je kindje een allergie heeft, kun je speciale Olvarit babyvoeding kiezen die geschikt is voor kinderen met soja-allergie, koemelkallergie of lactose-intolerantie. Dezelfde instapleeftijd als voor de maaltijdpotjes geldt ook voor Bambix babyontbijt. Vanaf een maand of vier mag je baby hiervan genieten. Een ontbijtpapje boordevol voedingsstoffen of een avondpapje dat zorgt voor een verzadigd gevoel: Bambix is van alle markten thuis als het gaat om voeding. Vezels, koolhydraten, vitamines en mineralen zitten allemaal in deze op granen gebaseerde producten. Dat is nog eens gezonde babyvoeding!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.