Babyvoeding

Fruithapjes

Het eerste fruithapje: wat een feest! Leuk en spannend tegelijk. Vanaf 4 maanden kun je beginnen met het geven van de fruithapjes van Olvarit. Je kindje leert niet alleen hoe hij of zij moet eten, maa ...

37 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Fruithapjes

Veel baby’s krijgen te weinig groente en fruit binnen. Wij hebben daarom kant-en-klare fruithapjes voor je kleintje. De hapjes staan gelijk aan één portie fruit en laat je kleintje kennismaken met pure smaken. Wij hebben fruithapjes met verschillende structuren voor de verschillende leeftijden van Olvarit.

Vanaf 4 maanden

Fruithapjes met een gladde structuur om je kleintje te helpen met het ontwikkelen van de smaakpupillen. Tot 6 maanden is borstvoeding de belangrijkste voeding voor je kleintje en zijn de fruithapjes bedoeld als aanvulling op de fles- en borstvoeding.

Vanaf 6 maanden

Vaste voeding gaat vanaf 6 maanden een steeds grotere rol spelen in het leven van je kindje. Er zijn dan ook speciale fruithapjes geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Dit betekent: iets grotere potjes en iets meer structuur in de hapjes.

Vanaf 8 maanden

Zit je kleintje al gezellig bij jullie aan tafel? Vanaf 8 maanden zijn er potjes met fruit en knijpzakjes voor je kindje. Met de knijpzakjes leer je je kindje zelf te eten en het zakje vast te houden. Zo wordt het extra leuk om een gezond tussendoortje of toetje te nemen.

Vanaf 12 maanden

In de fruithapjes vanaf 12 maanden zitten stukjes fruit verwerkt. Dit helpt je kleintje met het ontwikkelen van de mondmotoriek en te wennen aan de grovere structuren en stukjes. Bouw het aantal verschillende smaken op en geef je kleintje een gezonde basis voor de toekomst.