Babyvoeding

Flesvoeding

In elke levensfase heeft je kindje andere voedingstoffen nodig. Baby, dreumes of peuter: je wilt het allerbeste voor hem of haar. Vandaar Nutrilon, standaard met Pronutra. Nutrilon bevat een unieke mi ...

19 resultatensorteren op
aanbevolen

Flesvoeding

Is het tijd om de borstvoeding af te bouwen of begin je direct na de geboorte al met flesvoeding? Dan vind je bij ons alle producten die daarbij van pas kunnen komen. Naast flessen en spenen hebben we natuurlijk ook de inhoud van de babyflessen voor je in ons assortiment opgenomen. Nutrilon staat daarbij al tientallen jaren voor garant voor de beste kwaliteit. Of je nu gewone flesvoeding, speciale flesvoeding, dreumesmelk of peutermelk zoekt, bij wehkamp.nl vind je het allemaal. Tientallen verschillende producten van topmerk Nutrilon zijn er voor je om uit te kiezen. Uiteraard voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bovendien is bestellen heel eenvoudig én staan we bekend om onze optimale service. Niets houdt je dus tegen om de beste flesvoeding voor je baby te bestellen!

De continue ontwikkeling van flesvoeding

Ook als het om flesvoeding gaat, staat de technologie niet stil. Steeds weer wordt er gezocht naar nieuwe manieren om nog betere voeding te produceren voor kinderen. Of juist voor specifieke gevallen. Heeft je baby bijvoorbeeld veel last van darmkrampjes of is hij/zij erg hongerig? Daar heeft Nutrilon speciale flesvoeding voor ontwikkeld. Net als voor baby’s met lactose-intolerantie of koemelkallergie. Spuugt de kleine veel of wil je jouw baby een verzadigd gevoel meegeven voor het slapen gaan? Ook hier is speciale flesvoeding voor ontwikkeld. Een bijzondere vermelding geven we aan Nutrilon opvolg- en dreumesmelk met Pronutra. Dit is een type flesvoeding dat precies hetzelfde smaakt als je baby gewend is, maar de inhoud is iets anders. Deze voeding draagt namelijk bij aan een gezonde hersenontwikkeling én versterkt het immuunsysteem van je baby. Dat doe je met liefde in de fles!