Uitverkocht

Dr. Brown's brede halsfles startpakket is niet meer verkrijgbaar

Met het Startpakket Brede halsfles ben je goed voorbereid op de geboorte van je kindje.…
Meer informatie

Bekijk alles uit de categorie Babyflessen.

TOON CATEGORIE

Andere klanten kochten of bekeken ook

Artikelomschrijving

Dr. Brown's brede halsfles startpakket

Meer Dr. Brown's

Met het Startpakket Brede halsfles ben je goed voorbereid op de geboorte van je kindje. De Brede halsfles van Dr. Brown's is breder dan de standaardfles. Door de brede hals en de bijbehorende brede speen moet de mond van je kindje wijder open, wat natuurlijker aanvoelt en verkleint de kans op tepel-speenverwarring.
 
Door het gepatenteerde ventielsysteem van de Dr. Brown's flessen voorkom je het vacuümtrekken van de fles en kan je kindje gevoed worden zonder last te hebben van luchtbelletjes. Lucht gaat naar binnen via de speenring, maar komt niet in de (borst)voeding terecht. Het ventielsysteem leid de lucht naar een ruimte boven de (borst)voeding. Doordat er geen lucht bij de voeding komt blijven de vitamines C, A en E en andere belangrijke voedingsstoffen optimaal behouden. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden met de positieve druk, vergelijkbaar met het geven van borstvoeding, voorkom je onder andere darmkrampjes, boertjes, spugen en zere oortjes.

Deze vernieuwde "Option bottles" zijn voorzien van een ventielsysteem dat in de fleshals valt. Hierdoor is het mogelijk om de fles zowel met als zonder ventielsysteem te gebruiken zonder dat deze gaat lekken. Dit is vooral handig als je baby wat ouder is en over de probleemfase die lucht in de voeding veroorzaakt, is heen gegroeid.

De zachte textuur en speciale vorm van de Dr. Brown's spenen voelen natuurlijk aan voor je kindje, de spenen zijn gemaakt van klinisch geteste siliconen. Het wordt algemeen aangeraden om spenen elke 6 weken, of eerder als ze tekenen van slijtage vertonen, te vervangen. De fase 2 speen vloeit sneller door dan de fase 1 speen, fase 3 sneller dan fase 2, etc. Hieronder zie je welke speen past bij jou kindje.
Fase 1 speen: Voor pasgeborenen
Fase 2 speen: Vanaf 3 maanden
Fase 3 speen: Vanaf 6 maanden
Fase 4 (pas)speen: Vanaf 6 maanden. Voor dikke voeding/pap. Ook geschikt voor gulzige eters en grove voeding (johannesbroodpitmeel)
De genoemde leeftijden zijn gemiddelden: elke baby drinkt op zijn eigen manier, met zijn eigen snelheid. De overstap naar een volgende fase kan dus ook eerder of later dan aangegeven.

Kenmerken
- Helpt vitamine C, A en E te behouden
- Voedt vacuümvrij, mét positieve druk
- Helpt koliek, overgeven en zere oortjes voorkomen
- Bevat geen BPA, pvc, lood en ftalaten
- Met en zonder ventielsysteem te gebruiken

Inhoud
- 1 x 150 ml brede halsfles
- 2 x 270 ml brede halsfles
- 2 x brede hals fase 2 speen
- 2 x brede hals fase 3 speen
- 2 x reinigingsborsteltje

Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

Specificaties

Inhoud 9 stuks
Multipack Ja
Leeftijdscategorie 0-1 jaar
Kleur Transparant
Merk Dr. Brown's
EAN 0072239306598
Artikelnummer 75-49-00

Reviews

  • Algemene beoordeling: 5.0
Schrijf review

“Goed voor de baby”

Mijnndichter us heel eeg tevreden over dr.brown's babyflesjes. Het is een aanrader.

Laatst bekeken