Babyvoeding

Baby maaltijden

Baby’s en kinderen moeten goed eten en dat kan met deze baby maaltijden. In het begin geef je het liefst borstvoeding, maar ook na de borstvoeding wil je dat je kind alle benodigde bouwstoffen binnenk ...

56 resultatensorteren op
aanbevolen

Baby maaltijden

Wanneer je kindje zes maanden is, begint hij interesse te krijgen in de buitenwereld. Hij vindt alles interessant en heeft een tomeloze energie. In deze nieuwe fase vol nieuwe ontdekkingen heeft hij dus veel brandstof nodig. Via zijn maaltijden krijgt je baby de energie die hij nodig heeft voor alle ontdekkingen en voor zijn ontwikkeling. Met onze baby maaltijden krijgt je kindje bovendien ook nog eens alle benodigde bouwstoffen binnen.

Olvarit

Alle Olvarit babyvoeding wordt gemaakt van pure ingrediënten en ze bevatten geen conserveermiddelen. Door je kindje al vroeg kennis te laten maken met de pure smaak van groente, helpt dit de smaak te herkennen en te waarderen. Hierdoor heeft je kindje op latere leeftijd geen afkeer van groenten. Zelfs als je kindje een allergie heeft, kun je speciale Olvarit babyvoeding kiezen die geschikt is voor kinderen met soja-allergie, koemelkallergie of lactose-intolerantie. Voor de specifieke allergieën kun je het beste even de specificaties van het product doornemen.

Fruithapjes

Naast de maaltijdhapjes hebben wij ook diverse fruithapjes. Veel baby’s krijgen namelijk te weinig groente en fruit binnen. Daarom heeft Olvarit kant-en-klare fruithapjes ontwikkeld. De hapjes staan gelijk aan een portie fruit en ze laten je kindje kennis maken met pure smaken. De fruithapjes zijn verkrijgbaar in verschillende structuren en verpakkingen. Daarnaast hebben wij voor iedere leeftijdscategorie een fruithapje in potje of handige knijpzakjes.